Były właściciel tego auta pisał na forum, samochód był bardzo delikatnie uszkodzony z przodu.SHEEP2 pisze:http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9614077
Zadbana i od prywaciarza. Była bita z przodu, ale nawet poduszki nie wypaliły i są faktury , że naprawione w ASO BMW. Jedynie to ta skóra i brak szyberka mi nie odpowiada
Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Widziałem tylko z zewnątrz, bo stała na podjeździe jak oglądałem cabrio.SHEEP2 pisze:http://moto.allegro.pl/it...ora_okazja.html
Nie zauważyłem żadnych złych spasowań i prezentowała się naprawdę ładnie. Do środka nie zaglądałem. A czy działo się z nią poważniejszego to myślę, że dowiesz się tylko w ASO.
Wiem tyle co WySHEEP2 pisze:http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9614077

BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning
Z tego co pamiętam samochód miał wymienioną przednią maskę, lampy i górne wzmocnienie, błotniki były całe. Uderzył chyba w jakiegoś dostawczaka.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
No właśnie boję się tego, że taki komis może mieć znajomych w ASO i może być wtedy różnie. A autko chyba jest z USA to w ASO raczej z przebiegiem nie pomogą prawna?digital14 pisze:Widziałem tylko z zewnątrz, bo stała na podjeździe jak oglądałem cabrio.SHEEP2 pisze:http://moto.allegro.pl/it...ora_okazja.html
Nie zauważyłem żadnych złych spasowań i prezentowała się naprawdę ładnie. Do środka nie zaglądałem. A czy działo się z nią poważniejszego to myślę, że dowiesz się tylko w ASO.
Wiem tyle co WySHEEP2 pisze:http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9614077Pan przez telefon był bardzo miły i uprzejmy, zapraszał też do ASO, także myślę że jest warta ceny, zwłaszcza że nie było mocno tłuczona.
Czekam na fotki od tej drugiej bitej.
W Poznaniu masz 2 ASO. Olszowiec z opinii jest droższy.
Generalnie znajomości niewiele mu tu dadzą, bo będziesz stal nad nimi i patrzył co robią. Musza podłączyć się pod komputer itd. Sprawdzić testerem lakier, geometrie itd. Zadzwoń do któregoś z ASO i zapytaj o zakres takiej usługi przedsprzedażowej, mi pani bardzo ładnie wymieniła co będą robić, ale nie będę pisał bo mogę coś pominąć. A poza tym to maja zbyt wiele do stracenia fałszując stan techniczny, dla nich mogłoby sie to skończyć odebraniem autoryzacji a właściciel na pewno by tego nie chciał.
A ze auto z usa, to CarFax też sporo moze Ci powiedzieć.
Chociaż sam walczyłem jakiś czas temu o 'pieczątkę za 100zl' z ASO Ignaszak, dopiero jak zostal zlozony pozew do sądu to kasę za zerwany rozrząd oddali, bo podobno go zmieniali. Ale to zupełnie inny temat i nijak sie ma do sprawdzenia auta
Generalnie znajomości niewiele mu tu dadzą, bo będziesz stal nad nimi i patrzył co robią. Musza podłączyć się pod komputer itd. Sprawdzić testerem lakier, geometrie itd. Zadzwoń do któregoś z ASO i zapytaj o zakres takiej usługi przedsprzedażowej, mi pani bardzo ładnie wymieniła co będą robić, ale nie będę pisał bo mogę coś pominąć. A poza tym to maja zbyt wiele do stracenia fałszując stan techniczny, dla nich mogłoby sie to skończyć odebraniem autoryzacji a właściciel na pewno by tego nie chciał.
A ze auto z usa, to CarFax też sporo moze Ci powiedzieć.
Chociaż sam walczyłem jakiś czas temu o 'pieczątkę za 100zl' z ASO Ignaszak, dopiero jak zostal zlozony pozew do sądu to kasę za zerwany rozrząd oddali, bo podobno go zmieniali. Ale to zupełnie inny temat i nijak sie ma do sprawdzenia auta

BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning
No tak trzeba będzie zrobić, albo zajechać nią na ślądk do BMKA Piórkowski...
A z CarFaxem nie wiem co i jak.
Znalałem coś nowego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8592623
Wiadomo coś o niej?:)
A z CarFaxem nie wiem co i jak.
Znalałem coś nowego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8592623
Mniej więcej wiadomo kolego - było już o niej w tym temacie. Sprawdzałem nawet kiedyś CARFAX, ale już nie pamiętam co tam siedziało. Ogłoszenie wisi już dosyć długo (ale nie na otomoto), a sam samochód wygląda na trochę zmęczony. Przynajmniej te 65k przebiegu nie wygląda jakoś realnie. Tragedii jednak nie ma. No i jak brać amerykańca, to właśnie Competition.SHEEP2 pisze: Znalałem coś nowego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8592623
Watson
Przeszukałem cały temat i nie mogłem o niej nic znaleźć.
Może było ale link pewnie wygasł i nie skojarzyłem.
Jeżeli ktoś coś wie albo pamięta to proszę o opinię.
Może było ale link pewnie wygasł i nie skojarzyłem.
Jeżeli ktoś coś wie albo pamięta to proszę o opinię.
Oglądałem ją przed wakacjami.wygląda na dwa razy większy przebieg.posiadany lakier i szpachla na prawym tylnym błotniku.nie pamiętam czy coś więcej wypatrzyłem.stoi napewno od zimy.niewarta tej ceny.
Witam.
Jezeli chodzi o tą z Poznania-Lęczycy za 56tys to stoi juz jakis czas, wczesniej (3m-ce temu) byla oferowana na 20 calowych kolach, ale gosc felgi sprzedal i teraz jest na seryjnych, cena tez byla podobna.
Jezeli chodzi o historie wypadkowa to jezeli dobrze pamietam z rozmowy z wlascicielem byla naprawiana z przodu i tylu i w calosci pomalowana.
Stanu technicznego silnika, zawieszenia, napedu nie znam.
pozdr.
Jezeli chodzi o tą z Poznania-Lęczycy za 56tys to stoi juz jakis czas, wczesniej (3m-ce temu) byla oferowana na 20 calowych kolach, ale gosc felgi sprzedal i teraz jest na seryjnych, cena tez byla podobna.
Jezeli chodzi o historie wypadkowa to jezeli dobrze pamietam z rozmowy z wlascicielem byla naprawiana z przodu i tylu i w calosci pomalowana.
pozdr.
Nie wiesz czy były to dość konkretne uderzenia czy tylko powierzchowne?Tomcio pisze:Witam.
pozdr.
Nie wiem bo nie ogladalem jej osobiscie tylko rozmawialem z wlascicielem. Koniecznie chcial sie jej pozbyc i przekonywal mnie ze kazda M3 na allegro czy otomoto byla rozbita.
Na zdjeciach z reszta widac ze przod i tyl byl cos majstrowany nie wiem jak reszta ale chyba bylo juz o niej cos na forum.
Ja bym sobie ją odpuscił.
Ta Competition from USA jest faktycznie ciekawa, jezeli tylko miala tyl robiony to nalezaloby sie nia zainteresowac. Stoi nawet chyba dluzej niz od zimy wiec mysle ze cene tez da sie jeszcze mocno zjechac.
Ogladalem natomiast osobisci i jezdzilem.
1. Czarna WAWy z 2005 za 71000zł - nie kupiłem.
2. Carbon shwartz ze Szwajcarii z 2002 za 69000 - nie kupilem.
3. Srebrna z WAWY z 2005 za 75000 - nie kupilem, chociaz najlepsza z tych trzech, silnik igla, przod raczej nie tkniety, tyl robiony, pomalowana w calości.
Pozdr
P.S. Szukam M3 juz 1 rok....
Na zdjeciach z reszta widac ze przod i tyl byl cos majstrowany nie wiem jak reszta ale chyba bylo juz o niej cos na forum.
Ja bym sobie ją odpuscił.
Ta Competition from USA jest faktycznie ciekawa, jezeli tylko miala tyl robiony to nalezaloby sie nia zainteresowac. Stoi nawet chyba dluzej niz od zimy wiec mysle ze cene tez da sie jeszcze mocno zjechac.
Ogladalem natomiast osobisci i jezdzilem.
1. Czarna WAWy z 2005 za 71000zł - nie kupiłem.
2. Carbon shwartz ze Szwajcarii z 2002 za 69000 - nie kupilem.
3. Srebrna z WAWY z 2005 za 75000 - nie kupilem, chociaz najlepsza z tych trzech, silnik igla, przod raczej nie tkniety, tyl robiony, pomalowana w calości.
Pozdr
P.S. Szukam M3 juz 1 rok....
Więcej zdjeć Competition tutaj http://moto.gratka.pl/tresc/bmw-m3-wers ... c0c55f67,1
Wygląda tak niemrawo, ale to dlatego ,że była to zima i chyba zdjęcia robione o poranku. Widać szron na innych wozach.
Mi osobiście się jakoś nie podoba
Wygląda tak niemrawo, ale to dlatego ,że była to zima i chyba zdjęcia robione o poranku. Widać szron na innych wozach.
Mi osobiście się jakoś nie podoba

-
Tomcio a co jest nie tak z ta Carbon shwartz ze Szwajcarii z 2002 za 69000 ???
pzdr
pzdr
To może ja odpowiem, bo też oglądałem. Silnik moim zdaniem chodzi dobrze. Idzie w miarę poprawnie - miałem okazję się przejechać po obwodnicy Garwolina. Skrzynia (SMG) też działa rozsądnie, nie słychać żadnych dziwnych dźwięków w napędzie. Blacharsko już nie jest tak różowo. Cały przód malowany. Widać, że na miejscu, bo kiepsko. Prawe drzwi źle leżą, do tego stopnia że słychać szum w czasie szybszej jazdy (początkowo myślałem, że mamy okno niedomknięte). Dach raczej jest cieniowany, z tyłu też coś drobniejszego było na rzeczy. Koła są do wyrzucenia - jakiś błyszczący szajs dobity do granic możliwości (niby właściciel ma naprawić). Przebieg licznikowo 93K, po siedzeniach patrząc możliwe, że więcej, ale niekoniecznie.Energise09 pisze:Tomcio a co jest nie tak z ta Carbon shwartz ze Szwajcarii z 2002 za 69000 ???
pzdr
Watson